CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
laboratorio analisis clínicos
POLÍTICA DE QUALITAT

MISSIÓ

Realitzar anàlisis clíniques de gran qualitat, per petició d’un metge de capçalera o especialista, a nivell de pacients privats o, principalment, de pacients que es troben assegurats per alguna EALL (Entitat d’Assistència Lliure), complint sempre amb les normes legals i reglamentàries així com les especificacions definides per a satisfer les necessitats i expectatives, explícites i implícites, dels nostres clients.

VISIÓ

Ser un laboratori d’anàlisis clíniques de referència a la demarcació de Barcelona.

VALORS

  • QUALITAT. Produir amb mètodes eficients, disminuint la possibilitat d’error en el procés, minimitzant les no-qualitats i els casos de repeticions d’anàlisis.
  • SERVEI. Prestar un servei que compleix en terminis de lliurament.
  • ATENCIÓ AL PACIENT. Oferir una bona acollida al pacient que realitza les extraccions en el nostre laboratori amb una atenció personalitzada per part de nostre personal.
  • MILLORA CONTÍNUA. Potenciar la millora contínua en els nostres processos, com a eina necessària per a satisfer als nostres clients.
  • INVOLUCRACIÓ. El pacient és el primer i per obtenir la seva satisfacció es requereix el compromís i la participació de tot l’equip directiu, així com de tot el personal del Laboratori.
  • QUALIFICACIÓ DEL PERSONAL. Donar formació constant i adequada a tot el personal per a mantenir l’elevada competitivitat de l’equip humà del nostre Laboratori.
  • INVERSIÓ EN TECNOLOGIA. Millorar i innovar constantment la tecnologia actual per l’aplicació de noves tècniques analítiques.
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · política qualitat · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar